Club W Heroes zijn stuk voor stuk schatten van mensen met een enorme passie en een uniek verhaal. Exclusief voor Club W ontwerpen ze collector items of stellen ze een bijzonder pakket samen. Altijd in beperkte oplage en tijdelijk te koop voor Club W leden. Maak kennis met Nadine Wijnants.

 

ECHTE MENSEN, ECHTE VERHALEN

NADINE: ‘Ik ben altijd een beetje anders geweest, koppig, geen groepsdiertje. Mijn punk-adolescentie heeft me nog eens extra gevormd in het zelfstandig en onafhankelijk willen zijn. Na de kunsthumaniora wilde ik juwelen leren maken; een van mijn lievelingsleraressen tekenen droeg toen altijd heel mooie accessoires. Na zeven jaar Academie voor Schone Kunsten opende ik mijn eigen winkel.

Tijdens mijn eerste jaar verloor ik mijn hart aan Mark, hij zou mijn levenspartner worden. Sindsdien vormen we een Siamese tweeling. Wat ik de laatste dertig jaar gerealiseerd heb, heeft hier veel mee te maken. Wij leven volgens het principe van het NU, niet wachten om je dromen te realiseren.

Succes is geen doel, gewoon elke dag doen wat ik graag doe is een must. Ik ben verslaafd aan perfectie en oprechtheid, ik volg geen modegrillen. Met mijn handen en mijn hart werken aan creaties die een betekenis hebben, schoonheid creëren die het leven van anderen verrijkt en hen gelukkig maakt, dat drijft me.

Midlife kick? Mijn passie voor juwelen blijft brandend, onze poezen komen altijd op de eerste plaats en er gaat niets boven onze winkel in de Kloosterstraat. Het is niet zomaar een winkel, het is een plaats van bijzondere ontmoetingen, emoties, interessante gesprekken en positieve energie. Een cocon waarin we ons honderd procent op onze manier verder kunnen ontwikkelen.

En dan heb je Cuba, Cubita linda! Zijn muziek en dans heeft ons omarmd op het juiste moment. Dans doet mij beseffen dat je heel weinig nodig hebt om intens gelukkig te zijn en dat sluit perfect aan bij de manier waarop Cubanen zich door het leven bewegen. Mark en ik ervaren het dansen en de muziek als zeer passioneel, onze reizen naar Cuba zijn een intense kick van geluk. Het contact met dansers,muzikanten en de mensen op straat is heftig en megafantastisch.

Je gevoel volgen en regelmatig van werkwijze veranderen, flexibel zijn, dat maakt ons leven beter Ik besef al heel lang dat iedere dag de laatste kan zijn.

Het begrip leeftijdloos vind ik wel passen bij mij. Ja, dat is een goede term.”

ECHTE INTERACTIES

Nadine Wijnants ontwierp een prachtig halssnoer voor Club W. Een echt collector’s item, er worden slechts 10 exemplaren gemaakt. We kozen samen met Nadine voor een link naar de lente en de natuur met roosjes en groene blaadjes.

Specificaties: 925 Sterling zilver, gerodieerd (een laagje rodium, dit is tegen het oxideren van het zilver). De roosjes en blaadjes zijn in acrylglas, meer bekend onder de naam Plexi. Plexi is echter een merk, acrylglas is de materie. De 10 halssnoeren zijn met de hand gemaakt door Nadine en worden genummerd van 1 tot 10.

  • Dit mooie, exclusieve halssnoer is te koop in de winkel van Nadine Wijnants aan de speciale Club W prijs: 245 euro per stuk
  • ADRES: Nadine Wijnants – Kloosterstraat 26 – 2000 Antwerpen
  • De winkel is open op VRIJDAG en ZATERDAG van 11:00 tot 18:00 uur en op afspraak.
  • RESERVEER DIT EXCLUSIEVE CLUB W / NADINE WIJNANTS HALSSNOER
  • Contacteer Nadine voor reservatie en afspraak via haar website www.nadinewijnants.be 

VIDEO: Dirk Theuns / USP – Zwart-wit foto: Jean Van Cleemput / I Saw You – Foto juweel: Mark Van Grieken.

OOK CLUB W HERO WORDEN? Contacteer info@clubw.be