Met zijn films zet hij mensen op het podium dat ze verdienen. Hij laat hen stralen in volle eenvoud en portretteert hen op een naturelle manier voor Club W. Hoog tijd om Dirk Theuns (56), onze Master of (E)motion voor te stellen.

DIRK: ‘Films maken geeft me voldoening op vele vlakken. Tijdens de opnames word je meegezogen in de wervelende vibe, en bij de montage herbeleef je die sfeer. Het gevoel, de emotie van dat moment versterken, de kijker ermee tot in zijn vezel beroeren, daar doe ik het voor”.   

Na 10 jaar op de Medialaan te hebben rondgelopen als regisseur, van ‘Schuif Af ‘tot Luk Alloo’s ‘Sterren en kometen’, en een reeks TVcommercials tussendoor, kreeg Dirk de opportuniteit om films te gaan maken voor een multinational in de HR business. 

DIRK: “Het begin van een boeiende reis, van Perth tot in Sao Paolo, waardoor je leert dat de 18 jarige Australische uitzendkracht  hetzelfde wil als de HR Microsoft manager in Brazilië: “Treat me like you would like to be treated yourself.” Dat blijft plakken.

Ik lift mensen graag op. Als mijn team een event van een bedrijf capteert, vertonen we dat on big screen op die avond zelf, tijdens het diner. Die zaal gaat door het dak.  Die ontroering voelen, ze laten herbeleven hoe ze hun eigen grenzen verlegd hebben tijdens de dag. Dat maakt mensen sterker, en fier. Mini heroes, quoi!  

En er zijn er zo velen die een podium verdienen. Dus toen ze me vroegen om voor Club W gepassioneerde mensen mee in the picture te zetten, moest ik geen seconde nadenken.

Mensen horen en zien praten over hun missie, de bezieling opvangen in bewegend beeld.  Ze inspireren anderen door te doen wat ze eigenlijk graag  doen, wat hun “core” is, waardoor ze gelukkiger zijn geworden.

We hebben allemaal een boodschap, een missie, en omdat we mens zijn, willen we die graag delen. Het geeft een beeld van de vibe die de persoon in kwestie drijft, en brengt hen op die manier dichter bij het publiek.”

 

Dirk maakte al enkele Club W Hero films die je op dit platform kan bekijken.

Wanna be a hero? But never for one day! Toon wie je bent en wat je doet, en inspireer!

Contact en info Dirk Theuns: USP 

OOK CLUB W HERO WORDEN? Contacteer info@clubw.be 

BEN JIJ AL LID VAN CLUB W? Schrijf je in en ontvang exclusieve Club W uitnodigingen & aanbiedingen en altijd-goed-nieuwsbrieven: www.clubw.be/contact