clubw.be is sinds februari 2021 eigendom van Hélène Van Herck en Ann Lemmens.

Algemeen

Onderstaande is van toepassing op clubw.be. Bij het lezen van clubw.be verklaart u zich akkoord met de disclaimer.

Inhoud website

Hélène Van Herck en Ann Lemmens behouden zich het recht om op elk moment de inhoud van de disclaimer en de website aan te passen of te verwijderen, zij hoeven daar geen mededeling over te doen.

De informatie op clubw.be is een mix van persoonlijke verhalen, portretten en input van derden. Het gebruik van de informatie op clubw.be is voor eigen risico. clubw.be staat voor infotainment, het zou kunnen dat sommige informatie een interpretatie is, een perceptie, of misschien niet helemaal juist. clubw.be is niet aansprakelijk op de juistheid van alle content.

Aansprakelijkheid

Hélène Van Herck en Ann Lemmens zijn niet aansprakelijk voor nadelige gevolgen of schade door het gebruik van clubw.be. Indien u onder onvloed van content op clubw.be handelingen verricht dan is dat op eigen risico. Er is geen enkele overeenkomst tussen de gebruiker en Hélène Van Herck en Ann Lemmens op grond van foute informatie.

Copyrights

Alle inhoud op deze website: foto’s en tekst, zijn onderhevig aan het auteursrecht. Tenzij anders vermeldt in is alle inhoud eigendom van Hélène Van Herck en Ann Lemmens. Het is niet toegestaan om iets van de inhoud (tekst en/of foto’s) te gebruiken of te kopiëren zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Hélène Van Herck en Ann Lemmens en/of de auteur/fotograaf van de post.

Suggesties en vragen

Voor al uw vragen en suggesties: info@clubw.be